Parem la violencia

mostrar-palmas-mano-stop

Hola!!  A l’ entrada d’avui comentaré un vídeo de classe .

El vídeo parla d’evitar el maltractament .
És un vídeo fet per uns professors i alumnes on surten diferents persones donant suport a aquesta lluita per evitar que segueixin havent maltractaments i abusos per creure superiors .
Crec que el maltractament és una cosa que es pot evitar i que s’ha d’evitar . I no només perquè estigui mal fet , sinó pel que et converteixes un cop maltractes a algú .

Normalment els abusos tendeixen a ser a dones pel simple fet de creures superiors a elles , no és una cosa nova i no sempre s’ha vist com a cosa dolenta…
Però ara que sembla que tots hem pres consciència d’això , hem de fer un pas més i aconseguir que algun dia quan es pregunti sobre el significat del maltractament ningù pugui posar com a exemple a algú conegut , perquè per desgràcia , la realitat és que el maltractament està més a prop del que pensem i jo com a dona espero no viure mai un malson com aquest. Dono suport a la idea d’aconseguir aturar-lo, evitar-lo al màxim i aconseguir que mai més es repeteixi , que ningú hagi de pagar per ningú i que tots siguem iguals , sense superioritats ni menyspreus , que se’ns valori pel que som i ningú mai hagi de tenir por de ser com és , encara que siguis dona , encara que tinguis por , no som menys i ningú és ningú per fer-nos creure el contrari .
És hora de deixar de fer-nos els bojos …
De saber ajudar al que et necessita
De no callar , de no deixar-ho passar …
És hora , de treure targeta vermella al maltractador !

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s